Industriemachine F20U109 W Met frictiemotor

Deze industriële machine is perfect voor kleermakers, naaisters, huisdecorateurs en ontwerpers! Voorzien van een frictiemotor.

Het veelzijdige ontwerp spreekt een groot aantal zigzag- en rechte steek naaitoepassingen aan.

Door gebruik te maken van de meegeleverde accessoires, kan de 20U109 worden gebruikt voor rechte steken, zigzagsteken, appliqueing, knoopsgatsteken, uit de vrije hand borduren, smalle zoom, ritsen invoegen en koorden aan projecten toevoegen.

 

Heavy-Duty Motor: de industriële motor van de machine biedt hoge snelheden, extra vermogen (tot 1/3 pk), is gebouwd voor tientallen jaren lang gebruik en is ontworpen voor naaien met hoge snelheid op meerdere textiellagen.

 

Extra hoge naaisnelheid: de extra hoge naaisnelheid biedt professionele naaicapaciteiten. Met naaien tot 4.000 steken per minuut kan deze machine projecten bijna vier keer sneller voltooien dan een conventionele naaimachine.

 

Inclusief kniehevel: de kniehevel maakt het handenvrij optillen en neerlaten van de naaivoet mogelijk en is van vitaal belang voor het naaien van meerdere lagen dikke stof. De extra hoge kniehevel biedt 13,0 mm (0,50 inch) lift, waardoor meer lagen stof kunnen worden genaaid dan op een conventionele naaimachine. Als u ervoor kiest om de kniehevel niet te gebruiken, kunt u de traditionele naaivoetlifter 5,5 mm (0,22 inch) lift gebruiken. De kniehevel kan ook worden aangepast om de steekbreedte te bedienen. Tijdens gebruik kan de kniehevel van links naar rechts worden verplaatst om de steek naar wens af te stellen. Dit is handig bij het appliqueren en uit de vrije hand borduren. De steekbreedte kan ook worden aangepast met een hendel aan de voorkant van de machine.

 

Verstelbare steeklengte en -breedte: hou je naden sterk en voorkom opeenhoping op elk type stof. Kies uit verschillende steeklengtes met een maximum van 5 mm (0,20 in) voor het aanpassen van rechte steken. De zigzagbreedte kan worden aangepast tot een maximum van 9.0 mm (0.25 in).

 

Achteruit hendel: de achteruit hendel wordt gebruikt om de uiteinden van naden te verstevigen, kwaliteit steken te garanderen, te voorkomen dat naden losraken en zorgt voor sterkere stiksels.

 

3 naaldposities: naaldstanden kunnen voor afzonderlijke projecten worden gewijzigd, zoals ritsen invoegen, kadrering en creatief stiksel boven.

 

Spoelwikkeling spindelsysteem: het is niet nodig om een nieuwe methode voor het opwinden van de spoel te leren! Deze industriële machine gebruikt dezelfde spoelopwikkelmethode als de meeste conventionele naaimachines.

 

Grote naairuimte: gemakkelijk omvangrijke projecten beheren. De arm van de machine strekt zich uit tot 30cm, dus ruimte is geen probleem. Het tafelblad is 127 cm lang en 57cm breed.

 

Instelbare persvoetdruk: de hoeveelheid druk die op de stof wordt uitgeoefend door de naaivoet is instelbaar. Naai van de lichtste tricots tot de zwaarste denim met slechts een draaiknop.

 

Verstelbare spanning: pas de naaldspanning aan om een stabiele steekkwaliteit op elk type stof te garanderen.

 

Meegeleverde accessoires:

 

Zigzag voet (op machine), Ritsvoet, Knoopsgatvoet, rechte steek voet, Rolzoomvoet, Pakje naalden, Naaldplaat (voor rechte steken), Naald plaat (voor Zigzag steken, op de machine), Spoelen (2), Tweede bobijnhouder

Schroevendraaiers

 

Garennetjes

 

€ 1.499,00 2

€ 1.349,00

  • Beperkt beschikbaar