Pfaff

1/4“ quilt- en patchworkvoet met IDT™ systeem

Een quilt bestaat uit twee lagen stof met een laag watteermateriaal er tussenin. Voor de bovenlaag van de quilt worden allerlei lapjes stof aan elkaar gezet in steeds nieuwe variaties. De quilt- en patchworkvoet is speciaal geschikt voor het aan elkaar zetten van deze lapjes stof. De afstand tussen de naald en de buitenrand van de naaivoet is 6,3 mm en tussen de naald en de binnenrand van de naaivoet 3,15 mm.

€ 22,50

 • Uitverkocht

1/4“ quiltvoet met geleider rechts met IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL

De quiltvoet met geleider rechts met IDT™ systeem is ontworpen om te helpen bij het creëren van perfecte 6,3 mm naden bij het aan elkaar naaien van quiltlapjes. U hoeft alleen maar de stofkant langs de geleider te leiden. De afstand tussen de naald en de geleider is 6,3 mm. De quiltvoet met de geleider rechts creëert ook een perfecte 6,3 mm doorstikafstand van de zijkant van een lapje bij het aan elkaar quilten van de lapjes, de wattering en de achterkant.

€ 23,00

 • Uitverkocht

Applicatievoet

Perfecte kleine, dichte applicaties met cordonsteken kunnen eenvoudig met een applicatievoet worden genaaid. De korte tenen vergroten het zicht. U zult versteld staan van het gebruiksgemak! Gebruik wat katoenkant om een stuk stof te rimpelen of naai een koord met de tweelingnaald.
U kunt natuurlijk ook de applicatievoet met handgemaakte uitstraling gebruiken voor fantastische applicaties en schitterende quilts.

€ 9,50

 • Uitverkocht

Bandgeleider/Biasbandvoet

Afwerken met biaisband is een zeer eenvoudige manier om stofranden af te werken en een glad en verzorgd uiterlijk te geven. Hiervoor heeft u opengevouwen biaisband van 24 mm breed nodig.

€ 26,95

 • Uitverkocht

Biezentong

Met de biezentong geeft u uw biezen extra volume. De biezentong wordt vastgemaakt op de steekplaat van uw naaimachine. De stof wordt door de tong tijdens het naaien opgetild zodat de biezen hoger en opvallender worden. Gebruik voor dunne materialen de biezenvoet met 7 uitsparingen en de kleine biezentong. Gebruik voor zwaardere materialen de biezenvoet met 5 uitsparingen en de grote biezentong.
 

€ 10,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Biezenvoet met 5 uitsparingen

Deze klassieke biezenvoet is perfect te gebruiken voor katoen, dunne wol of andere dunne stoffen. Door biezen te maken voegt u in een handomdraai een nostalgisch detail toe aan linnengoed, kussens, blouses of kinderkleding.  

€ 16,50

 • Uitverkocht

Biezenvoet met geleider, 9 mm

Geschikt voor machine; FGJ K* L 

Met deze voet maakt u biezen met een tussenruimte van 5 of 11 mm. Met deze voet kunt u siersteken tot 6 mm of 9 mm breed precies afpassen ten opzichte van de biezen.

€ 8,50

 • Uitverkocht

Blinde ritsvoet

De blinde ritssluiting is een praktische oplossing voor onopvallende sluitingen. De rits heeft niet voor niets deze naam: hij wordt zo in de naad weggewerkt dat hij daarna niet meer zichtbaar is. Dit is voor elegante kledingstukken van kostbare stoffen – zoals avondjurken – maar ook bij rokken en blouses een prima oplossing. Blinde ritsen (ook onzichtbare of naadritsen genaamd) kunnen makkelijk worden ingezet met de PFAFF® blinde ritsvoet!

€ 29,00

 • Uitverkocht

Blindzoomvoet voor IDT™ systeem

De blindzoomvoet is perfect voor het maken van "onzichtbare" zomen. Met deze voet maakt u een elastische blindzoom voor een optimale afwerking; verdere afwerking van de zoomrand is niet meer nodig. Met de hand naaien is niet langer nodig.

€ 21,50

 • Uitverkocht

Bolletjesvoet voor IDT™ systeem

De bolletjesvoet heeft een diepe uitsparing aan de onderkant van de voet om over een verhoogde steek te kunnen gaan.

€ 21,50

 • Uitverkocht

Breiwerkvoet

Met deze voet kunt u zware jerseystoffen of imitatiebont tegelijkertijd naaien en afwerken.

€ 11,50

 • Uitverkocht

Chenillevoet voor IDT™ systeem

Versier uw werkstuk met chenilleeffecten door de chenillevoet te gebruiken. Deze voet geleidt en naait gemakkelijk lagen chenilleband op de plaatsen waar u een pluizig effect wilt maken.

€ 21,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Cirkelapparaat

Cirkelapparaat is het perfecte hulpmiddel als u unieke versieringen op uw naaiprojecten, kledingstukken of quilts wilt aanbrengen. U kunt eenvoudige cirkels, bloemen of delen van cirkels naaien om unieke omrandingen of grafische patronen te maken.

Combineer cirkels met verschillende afmetingen en maak grote patronen. Bijna alle nuttige of decoratieve steken* kunnen worden gebruikt met dit cirkelapparaat, zodat u zonder problemen uw favoriete steken kunt gebruiken. De mogelijkheden van het cirkelapparaat zijn net zo oneindig als de cirkels die u ermee maakt!

Steken met een standaard steekbreedte van meer dan 9 mm en steken met achterwaarts transport kunnen niet worden gebruikt.

€ 61,50

 • Uitverkocht

Contourdraad-/Cordonneervoet

U bereikt een dicht opeengestikte 3D-lijn wanneer u met de contourdraad/cordonneervoet over glanskatoen of dun koord heen stikt. Appliquatiewerk wordt nog indrukwekkender wanneer u er deze 3D-lijn omheen maakt.

€ 0,00

 • Uitverkocht

creative™ Borduurvoet

Geschikt voor machine; 2170, 2144, 2140, 2134, 2124

 

De borduurvoeten zijn speciaal ontworpen voor de borduurfuncties van de naai- en borduurmachines van PFAFF®. Kies de juiste voet voor uw machine.

€ 12,75

 • Uitverkocht

Doorpitvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine;BCDEFGJKL

 

De doorpitvoet is ontworpen om u te helpen perfect quiltwerk aan de bovenzijde van uw quilt te maken. De geleider volgt de naad soepel voor perfect doorpitten in de naad.

€ 21,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Doorstikvoet met geleider links voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJKL

 

De doorstikvoet met geleider links voor IDT™ systeem biedt u perfecte geleiding bij het doorstikken en het naaien langs randen. De onderkant van de naaivoet is ervoor gemaakt om langs de gevouwen rand te glijden en u kunt er uw werk mooi mee doorstikken. Gebruik de doorstikvoet met geleider links voor het zomen van dikke werkstukken zoals taillebanden, gordijnen enz. Zo hebt u de stof buiten de vrije arm voor eenvoudiger naaien.

€ 21,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Draadopnaaiset

Geschikt voor machine; J* L 

 

Met de draadopnaaiset van PFAFF® kunt u eenvoudig decoratieve draadversieringen naaien uit de vrije hand of borduren. De twee verschillende naaivoeten zijn geschikt voor veel verschillende soorten draad.

€ 50,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Dubbele koordvoet

Geschikt voor machine; ABCDEFGJ K* L 

 

De dubbele koordvoet wordt gebruikt om woningtextiel te decoreren, zoals kussens en andere woonaccessoires. Deze naaivoet is ook handig bij het afwerken van ruwe kanten van stoffeerprojecten met behulp van een niet-pistool. Het is een snelle en eenvoudige manier om met koord af te werken. De koordvoet werkt op dezelfde manier als de biaisbandvoet, maar is bedoeld voor dikkere koorden. Creëer zelf iedere gewenste kleurafwerking als de benodigde kleur niet direct beschikbaar is!

€ 21,50

 • Uitverkocht

Dynamisch verende voet

Geschikt voor machine; J*

 

De Dynamisch verende voet wordt gebruikt voor borduren en voor naaien en quilten uit de vrije hand. De naaivoet is ontworpen om u goed zicht te geven zodat u eenvoudig kunt meanderen of een motief op de stof kunt volgen. De vering zorgt ervoor dat de stof niet omhoog komt met de naald terwijl de steek wordt gevormd, zodat u meer controle heeft over uw naaiwerk.

€ 24,75

 • Uitverkocht

Elastiekvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL*

 

De elastiekvoet transporteert en rekt in één beweging 6 tot 12 mm breed elastiek op en naait dit vast. Ideaal voor sportkleding, lingerie en andere technieken waarbij elastiek wordt gebruikt.

€ 26,00

 • Uitverkocht

Free-Motion Echo Quiltvoet

Geschikt voor machine; J

 

De free-motion echo quiltvoet is gemaakt om u meer controle te geven tijdens het quilten uit de vrije hand. De brede basis zorgt voor een goed contact met de stof en geeft een betere controle tijdens het naaien. Dankzij de transparante basis heeft u een zicht van 360°. Verticale, horizontale en ronde markeringen op de naaivoet maken het eenvoudig om een quiltpatroon met een doorlopende lijn of een motief op de stof te volgen. Naai rechte lijnen of volg motieven met ronde randen in iedere gewenste richting.

€ 19,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Garendecoratievoet met drie gaatjes voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; FGJL

 

Versier uw project met verschillende soorten decoratieve koordjes of garen met prachtige PFAFF® 9mm-steken en de garendecoratievoet met drie gaatjes. Deze naaivoet leidt de koordjes of het garen gemakkelijk door de openingen op de voorkant van de naaivoet en dan weer terug door de groef op de onderkant van de naaivoet. Er wordt over de decoratieve koordjes of het garen genaaid, waardoor er een mooie vlecht ontstaat als versiering.

€ 24,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Geleider voor doorstikken/quilten

Geschikt voor machine; A* BCDEFGJKL

 

Deze geleider is met name nuttig wanneer u rechte lijnen stikt in quiltwerk. Met de rechte of siersteek van uw keuze bereikt u schitterende quiltresultaten.

€ 5,50

 • Uitverkocht

Geleidevoet voor IDT™ systeem (instelbaar in de breedte)

Geschikt voor machine; DEFGJKL 

 

De geleidevoet met IDT™ systeem zorgt voor een perfecte geleiding bij doorstikken en decoratieve steken. De naaivoet heeft een „liniaal“ met een instelbare geleider zodat u de geleider kunt plaatsen waar u wilt. Plaats de geleider langs een reeds gestikte naad of tegen een rand voor schitterend doorstikwerk. Gebruik zowel rechte als decoratieve steken. Ook ideaal voor quiltwerk in banen.

€ 25,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Glijvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL

 

Dankzij de speciale coating onderop de voet, is deze bijzonder geschikt voor het naaien van moeilijk te transporteren stoffen, zoals leer, schuim, kunststof, imitatieleer en met kunststof gecoate stoffen.

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Grote paspelvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; GJK*L
De grote paspelvoet is perfect geschikt voor het aanbrengen van dikke passepoils in naden van woonaccessoires of waar u ook maar een finishing touch wilt aanbrengen! De grote paspelvoet wordt gebruikt om dikke koorden te bekleden met stof voor speciale paspels en de paspels aan te brengen in naden of randen voor een professionele afwerking. De sierrand wordt in één stap tussen de twee lagen stof genaaid. U kunt ook uw eigen paspels maken voor een persoonlijke afwerking. Deze naaivoet kan rechts of links van de naald worden vastgeklikt. Daardoor kunt u de paspel maken, in de naad naaien en mooi doorstikken langs de paspel.
 

€ 22,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Handmatige knoopsgatvoet

`Geschikt voor machine; JKL

 

De handmatige knoopsgatvoet naait uw knoopsgat handmatig in vier stappen. (Knoopsgaten die in een zeer klein stukje stof moeten worden genaaid dicht bij een versterkte rand worden niet altijd optimaal doorgevoerd met de brede Knoopsgatvoet Sensormatic. Gebruik in dat geval de handmatige knoopsgatvoet.)

€ 19,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Knoop-aannaaivoet

Geschikt voor machine; CDEFGJKL*
Het aanzetten van knopen kan een vervelende klus zijn, maar dat behoort tot het verleden met de knoop-aannaaivoet! Gebruik deze voet om knopen met 2- of 4-gaatjes van verschillende grootte aan te zetten. Stel de steekbreedte in op de ruimte tussen de gaatjes en uw machine doet de rest. Door een stiftje te gebruiken kunt u ook knopen met een steeltje aanzetten.

€ 30,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Koordvoet

Geschikt voor machine; ABCDEFGJ K* L

 

De koordvoet en dubbele koordvoet worden gebruikt om uw woningtextiel te decoreren, zoals kussens en andere woonaccessoires. Deze voeten zijn ook handig bij het afwerken van ruwe kanten van stoffeerprojecten met behulp van een niet-pistool. Het is een snelle en eenvoudige manier om met koord af te werken. De koordvoet werkt op dezelfde manier als de biaisbandvoet, maar is bedoeld voor dikkere koorden. Creëer zelf iedere gewenste kleurafwerking als de benodigde kleur niet direct beschikbaar is!

€ 21,50

 • Uitverkocht

Kraalvoet, 4 mm

Geschikt voor machine; CDEFGJ K* L

 

Om uw naaiproject iets extra’s mee te geven, kunt het versieren met prachtige parels of kralen. De kralen lopen soepel door de uitsparing onderin de voet tijdens het naaien en het resultaat is verbazingwekkend

€ 21,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Kraalvoet, 6 mm

Geschikt voor machine;CDEFGJ K* L

 

Om uw naaiproject iets extra’s mee te geven, kunt het versieren met prachtige parels of kralen. De kralen lopen soepel door de uitsparing onderin de voet tijdens het naaien en het resultaat is verbazingwekkend

€ 21,50

 • Uitverkocht

Multi-line decoratieve naaivoet

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL 

 

De Multi-line decoratieve naaivoet is ontworpen om op gelijke afstand evenwijdige rijen decoratieve steken te naaien. De transparante naaivoet geeft een beter zicht op het werk en helpt u om de rijen steken precies naast elkaar te naaien. Gebruik de verticale geleidelijnen om uw rijen op gelijke afstand van elkaar te naaien en de horizontale geleidelijnen voor het bepalen van uw startpunten en het maken van exacte hoeken met een tussenruimte van 6 mm of 12 mm. De Multi-line decorative naaivoet is ook handig bij het naaien van Maxi steken. 

€ 21,50

 • Uitverkocht

Naai- en vouwvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJKL

U kunt de naai- en vouwvoet gebruiken voor verschillende soorten randen, zoals kant en geborduurde randen of om in combinatie met verschillende stoffen en de prachtige PFAFF® 9mm steken prachtige randen te maken. Zo maakt u in een handomdraai lingerie, prachtige zakdoeken met kanten randjes of elegante tafelkleden. Deze naaivoet geleidt de rand en de basisstof soepel door de openingen in de voorkant van de voet, vouwt de basisstof en naait de rand tegelijkertijd vast

€ 17,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Naaisterrenvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEFGJKL

 

De naaisterrenvoet is ideaal voor brede siersteken. De voet geeft uw stof de juiste ondersteuning en biedt u een duidelijk zicht op het gebied waarin u werkt. De naaisterrenvoet voorkomt dat de stof gaat plooien en stelt u in staat het PFAFF® IDT™ systeem te gebruiken tijdens het naaien.

€ 21,50

 • Uitverkocht

Open applicatievoet voor IDT™ systeem, 6mm

Geschikt voor machine;  DE, 6mm

 

Ideaal voor applicaties en andere naaitoepassingen waar goed zicht op de insteek van de naald nodig is. Prachtige applicaties maken is met deze voet snel en makkelijk. Gebruik b.v. een schulpsteek voor een applicatie met handgemaakte uitstraling.

€ 8,50

 • Uitverkocht

Open applicatievoet voor IDT™ systeem, 9 mm

Geschikt voor machine; FGJKL, 9mm

 

Ideaal voor applicaties en andere naaitoepassingen waar goed zicht op de insteek van de naald nodig is. Prachtige applicaties maken is met deze voet snel en makkelijk. Gebruik b.v. een schulpsteek voor een applicatie met handgemaakte uitstraling.

€ 8,50

 • Uitverkocht

Open Free Motion naaivoet (verend)

geschikt voor machine; J

 

De Open Free Motion naaivoet (verend) is perfect voor het naaien en quilten uit de vrije hand. De voorkant van deze naaivoet is open zodat u tijdens het naaien een optimaal zicht heeft. De verende beweging voorkomt dat de stof met de naald omhoog komt wanneer de steken worden gemaakt. Het woord zegt het al, maar bij het uit de hand naaien en borduren transporteert u de stof handmatig.

€ 38,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Open naaivoet voor quilten uit de vrije hand

Geschikt voor machine; CDEFG

 

Deze open naaivoet voor naaien uit de vrije hand is bedoeld voor prachtig naaien en quilten uit de vrije hand. Deze voet heeft een extra grote opening aan de voorkant voor een optimaal zicht bij het naaien of quilten uit de vrije hand.

€ 19,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Open naaivoet voor quilten uit de vrije hand

Geschikt voor machine;  J

 

Deze open naaivoet voor naaien uit de vrije hand is bedoeld voor prachtig naaien en quilten uit de vrije hand. Deze voet heeft een extra grote opening aan de voorkant voor een optimaal zicht bij het naaien of quilten uit de vrije hand

€ 19,50

 • Uitverkocht

Open naaivoet voor quilten uit de vrije hand (2)

Geschikt voor machine; K

 

Deze open naaivoet voor naaien uit de vrije hand is bedoeld voor prachtig naaien en quilten uit de vrije hand. Deze voet heeft een extra grote opening aan de voorkant voor een optimaal zicht bij het naaien of quilten uit de vrije hand.

€ 19,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Paspelvoet

Geschikt voor machine; ABCDEFGJKL 

 

Breng paspelband aan tussen naden en kanten voor een professionele afwerking. Bedek koord met stof voor speciaal paspelband

€ 21,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Perfecte ¼” voet met geleider met IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEGJKL

De perfecte ¼” voet met geleider is ontworpen om u te helpen bij het maken van een naad van precies 1/4“ (6 mm) of een krappe naad van 5,9 mm in patchwork. De opening voor de naald in de naaivoet is ovaal zodat u de naaldpositie kunt aanpassen. De afstand tussen de middelste naaldpositie en de geleider is minder dan 6 mm.

De perfecte ¼” voet is ook zeer geschikt voor doorstikken. Pas de naaldpositie aan en gebruik de geleider om de steken precies daar te plaatsen waar u ze wilt hebben op uw blokken, kledingstukken of woondecoratieprojecten

€ 25,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Plisseervoet

Geschikt voor machine; JKL* 

 

Met de plisseervoet kunt u tijdens het naaien automatisch dicht of minder dicht op elkaar geplaatste plooien maken. Dit is vooral handig voor ruches, lakens, woningtextiel en dergelijke. U kunt de plisseervoet op drie manieren gebruiken:

€ 78,00

 • Uitverkocht

Plisseervoet

Geschikt voor machine; ABCDEFG

Met de plisseervoet kunt u tijdens het naaien automatisch dicht of minder dicht op elkaar geplaatste plooien maken. Dit is vooral handig voor ruches, lakens, woningtextiel en dergelijke. U kunt de plisseervoet op drie manieren gebruiken:

€ 88,50

 • Uitverkocht

Rimpelvoet

geschikt voor machine; BCDEFGJKL*

 

Rimpelen is een klassieke decoratie. Het is kinderspel met deze speciale naaivoet die bijzonder nuttig is als u stroken aan kussens of gordijnen wilt zetten of gerimpelde naden in kinderkleding wilt maken. U kunt tegelijkertijd naaien en twee lagen stof rimpelen, snel en gemakkelijk.

€ 17,00

 • Uitverkocht

Ritsvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJ K* L

 

De ritsvoet is het belangrijkste hulpmiddel bij het inzetten van ritsen. Ongeacht de ritssoort is het bij het inzetten van belang vlak naast de rand van de ritstandjes te naaien. Dit kunt u doen met de speciale ritsvoet. Deze kan, naar wens, links of rechts van de naaivoethouder worden vastgeklikt.

€ 14,00

 • Uitverkocht

Ritsvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; A

De ritsvoet is het belangrijkste hulpmiddel bij het inzetten van ritsen. Ongeacht de ritssoort is het bij het inzetten van belang vlak naast de rand van de ritstandjes te naaien. Dit kunt u doen met de speciale ritsvoet. Deze kan, naar wens, links of rechts van de naaivoethouder worden vastgeklikt.

€ 11,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Rolvoet

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL

 

Deze speciale naaivoet heeft twee metalen wieltjes, ideaal voor het naaien en decoreren van stoffen die niet goed worden getransporteerd, zoals leer, kunstleer, plastic, folie en vergelijkbare materialen. De rolvoet maakt het werken met deze stoffen een stuk eenvoudiger. Succes gegarandeerd!

€ 25,00

 • Uitverkocht

Rolzoomvoet 2 mm

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL 

 

Door het zomen voorkomt u dat de randen gaan rafelen en krijgt u een nette, duurzame randafwerking. Met de rolzoomvoet kunt u lichte tot middelzware stoffen voor kleding en woningdecoraties afwerken, zonder eerst de stofeinden te hoeven strijken

€ 18,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Rolzoomvoet 3 mm voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL

 

Door het zomen voorkomt u dat de randen gaan rafelen en krijgt u een nette, duurzame randafwerking. Met de rolzoomvoet kunt u lichte tot middelzware stoffen voor kleding en woningdecoraties afwerken, zonder eerst de stofeinden te hoeven strijken.

€ 11,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Rolzoomvoet 4 mm voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL

 

Door het zomen voorkomt u dat de randen gaan rafelen en krijgt u een nette, duurzame randafwerking. Met de rolzoomvoet kunt u lichte tot middelzware stoffen voor kleding en woningdecoraties afwerken, zonder eerst de stofeinden te hoeven strijken.

€ 21,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Sensormatic-voet voor borduren uit de vrije hand

Geschikt voor machine; J* L

 

De Sensormatic-voet voor borduren uit de vrije hand wordt gebruikt voor meanderwerk en borduurwerk uit de vrije hand. Met deze voet hebt u meer zicht op uw meanderwerk en borduurwerk uit de vrije hand.

€ 19,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Sierbandvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJ K* L*

 

Verfraai uw werk met verschillende versieringen met behulp van de sierbandvoet. Deze voet leidt de versiering eenvoudig door de opening aan de voorzijde en door de uitsparing onder de naaivoet.

€ 21,50

 • Uitverkocht

Siersteekvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; GJKL

 

Met de siersteekvoet maakt u de meest creatieve verfraaiingen. De voet is voorzien van duidelijk zichtbare markeringen waarmee u siersteken of randen op uw stof kunt plaatsen. Een speciale uitsparing aan de onderzijde van de voet zorgt voor optimaal transport van zelfs de meest opeengestikte patronen

€ 17,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Siersteekvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DE 

 

Met de siersteekvoet maakt u de meest creatieve verfraaiingen. De voet is voorzien van duidelijk zichtbare markeringen waarmee u siersteken of randen op uw stof kunt plaatsen. Een speciale uitsparing aan de onderzijde van de voet zorgt voor optimaal transport van zelfs de meest opeengestikte patronen

€ 13,00

 • Uitverkocht

Smalle kantstikvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL
De smalle kantstikvoet is ideaal voor precies doorstikken en het aan elkaar naaien van kant en stof (bijv. bij het aanzetten van kant aan een afgewerkte stofkant). De metalen geleider in het midden van de naaivoet houdt de twee stoffen op gelijke afstand van elkaar.

Ook geschikt voor de creative icon™ naai- en borduurmachine

€ 17,00

 • Uitverkocht

Smalle paspelvoet

Geschikt voor machine; ABCDEFGJKL

 

De smalle paspelvoet wordt gebruikt om versieringen te maken voor uw woonaccessoires, kleding of waar u maar een finishing touch wilt toevoegen! Met deze naaivoet kunt u 1 mm brede koordjes met stof bekleden om speciale paspels te maken in naden of aan randen voor een verzorgde afwerking. De voet kan ook worden gebruikt met kant en klare paspels. Door het goede zicht kunt u de positie van de paspel zien en weet u precies waar u aan het naaien bent.

€ 22,50

 • Uitverkocht

Standaard naaivoet met IDT systeem

naaivoet 0A  geschikt voor machine GJK 

€ 17,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Soutachevoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJKL* 

 

U krijgt prachtige decoratieve effecten als u de soutachevoet gebruikt in combinatie met de fraaie siersteken op uw machine om over garen, dik garen, koorden, smalle satijnen bandjes, gevlochten soutache enz. te naaien.

€ 17,50

 • Uitverkocht

Transparante 1/4“ quilt- en patchworkvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJKL

 

De transparante 1/4“ quilt- en patchworkvoet is ideaal voor het aan elkaar naaien van lapjes stof omdat u een duidelijk zicht hebt op het naaien van naden van 3, 6 en 9 mm. De rode lijnen op de naaivoet geven de draaipunten 6 mm voor en achter de naald aan.

€ 19,50

 • Uitverkocht

Transparante 1/4“ quiltvoet met geleider rechts voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJKL 

 

De transparante 1/4” quiltvoet met geleider rechts is ontworpen om te helpen bij het creëren van perfecte 6 mm-naden. U hoeft alleen maar de stofkant langs de geleider te leiden. De transparante voet geeft u een duidelijk zicht tijdens het naaien. De afstand tussen de naald en de geleider is 6 mm.

€ 21,50

 • Uitverkocht

Transparante doorpitvoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJK

 

De transparante doorpitvoet geeft u een uitstekend zicht en is ontworpen om u te helpen perfect quiltwerk aan de bovenzijde van uw quilt te maken. De geleider volgt de naad soepel voor perfect doorpitten in de naad

€ 21,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Transparante open naaivoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; DEGJK

 

De transparante open naaivoet is perfect voor applicaties en andere naaitechnieken waarbij een helder zicht van het naaigebied nodig is. Een extra grote opening in de voorkant maakt mooi appliqueren snel en eenvoudig. De transparante naaivoet geeft u een helderder zicht en helpt u rijen steken precies op elkaar aan te laten sluiten. Uw steken lopen soepel door de groef aan de onderkant van de naaivoet

€ 14,00

 • Uitverkocht

Voet met 9 gaatjes voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJ K* L

 

Met deze bijzondere voet maakt u fantastische decoratieve effecten. Hiermee kunt u maximaal 9 verschillende draadjes borduurgaren, glanskatoen of glanzend garen opstikken met een nuttige of siersteek.

€ 12,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Vrije quiltvoet/Stopvoet

Geschikt voor machine; A* CDEFG

 

De vrije quiltvoet/stopvoet is ideaal voor het naaien van vrij borduurwerk of stopwerk.

€ 25,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Zoomgeleidevoet voor IDT™ systeem

Geschikt voor machine; BCDEFGJK

 

De zoomgeleidevoet met IDT™ systeem geleidt uw steken perfect bij het vastnaaien van stoffen. De naaivoet is ontworpen om u te helpende naadtoeslag overal in uw werk op gelijke afstand van de rand te houden. De naaivoet heeft een metalen geleider op 1,5 cm van de naald in de middenpositie, de meest gebruikte naadtoeslag voor het naaien van kleding. De voet heeft nog vier andere markeringen voor verschillende naadtoeslagen.

€ 27,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1