Prijzen zijn webshop prijzen, in de winkel gelden andere prijzen!

NAAIEN

ONYX™ 15

De ONYX™ 15 past in het kleinste hoekje en is gemakkelijk te vervoeren. Deze lichtgewicht naaimachine biedt de perfecte combinatie van een betrouwbare mechanische bediening en moderne naaifuncties. De machine is uitgerust met een grote werkruimte, 23 steken voor nuttig naaiwerk en nog veel meer. 

 

Machine eigenschappen

Instelbare steeklengte

Verzinken transporteur

Instelbare naaivoetdruk

4-staps knoopsgat

 

Accessoires in doos; 

Standaard naaivoert (A) / Ritsvoet (E) / Cordonsteekvoet voor decoratieve steken (B) 

Overlockvoet (J) / Knoopsgatenvoet (C) / Glijvoet/ Blindzoomvoet (D) / Pakje naalden

Schroevendraaier /Tornmesje/borsteltje/ Spoelen/ Rand-/quiltgeleider

Viltje voor garenpen/ Extra garenpen/ Garenschijf groot

€ 359,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ONYX™ 25

De ONYX™ 25 heeft o.a. 32 steken, een automatische draadinsteker en een uitschuifbare naaigids. Het is een gebruiksvriendelijke mechanische naaimachine met alle basisfuncties die u de ruimte geven om uw vaardigheden uit te breiden.

 

Machine eigenschappen

Sewing Advisor™/Uitschuifbare naaigids

Verzinken van de transporteur

Directe steekkeuze

Instelbare steeklengte en -breedte 

Regelbare naaivoetdruk

 

Accessoires in doos

Standaard naaivoet (A) / Overlockvoet (J) / Cordonsteekvoet voor decoratieve steken (B) 

Patchworkvoet (P) / éénstaps knoopsgatenvoet (C) / Glijvoet/ Blindzoomvoet (D) 

Ritsvoet (E) / Pakje naalden/ Schroevendraaier/ Tornmesje/borsteltje

Spoelen/ Rand-/quiltgeleider/ Viltje voor garenpen/ Extra garenpen/  Garenschijf groot

 

€ 399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

EMERALD™ 116 plankmodel

De EMERALD™ 116 is geschikt voor alle soorten naaiwerk; van prachtige galajurken tot en met gordijnen zoals u deze ziet in glossy woonbladen. De EMERALD™ 116 is voorzien van diverse praktische eigenschappen die u zeker zult waarderen, zoals een ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids, een één-staps knoopsgat dat u moeiteloos naait en een harde kunststof beschermkap.

 

 Standaard naaivoet A, Standaard naaivoet B, Knoopsgatvoet C, Blindzoomvoet D, Ritsvoet E, Glijvoet H, Naaivoet J, Automatische knoopsgatvoet R.

 

Zelfklevende glijplaatjes, Rand-/quiltgeleider, Naalden, Spoeltjes,

€ 539,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

JADE™ 20

Een fantastische naaimachine met geweldige functies en een modern design. De machine van uw dromen als u uw persoonlijkheid wilt laten schitteren.

 

Specificaties

 

Grote naairuimte – 200mm

• Uniek ontworpen accessoiredoos

• Start/stopfunctie

• Stekengids

• Meer dan 80 prachtige 7 mm brede steken

• Inclusief 7 originele HUSQVARNA VIKING® klik-klaar naaivoeten

• Groot assortiment optionele HUSQVARNA VIKING® accessoires

• Toets voor aanbeveling naaivoet • Snelheidsregeling

€ 759,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

TRIBUTE™ 150C

Wij vieren 150 jaar HUSQVARNA® VIKING® met de limited edition TRIBUTE™ 150C computernaaimachine. De TRIBUTE™ 150C heeft een moderne kleurstelling, een prachtig jubileumlogo en wordt - zolang de voorraad strekt - geleverd inclusief jubileumset met 5 BONUS naaivoeten. Topfuncties zoals de exclusieve SEWING ADVISOR™, perfect uitgebalanceerde knoopsgaten, een grafisch display en meer dan 160 steken en drie lettertypes maken van deze machine de perfecte manier om 150 jaar superieure techniek en geavanceerde technologie te herdenken.

 

€ 1.099,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

OPAL™ 650

Een moderne computernaaimachine met ingebouwde assistentie dat u van goed naar perfect naaien brengt!

 

INGEBOUWDE ASSISTENTIE WANNEER U DAT NODIG HEEFT EXCLUSIVE SEWING ADVISOR

® Selecteer het stoftype en de naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt onmiddellijk alles voor u in GROOT NAAIOPPERVLAK

Naai met gemak grote quilts, woonaccessoires en kleding in het bijna 200 mm grote gedeelte rechts van de naald STEEKBREEDTE VAN 7 MM

Geef uw naaiprojecten een persoonlijk accent met prachtige 7mm steken

PROGRAMMEERBARE INGEBOUWDE LETTERTYPES Kies uit de ingebouwde lettertypes Block, Cyrillic en Hiragana om uw naaiprojecten een persoonlijk accent, een label en een datum te geven OPSLAAN IN “MIJN STEKEN”

Sla uw persoonlijke steekinstellingen en programma’s op in 4 permanente geheugenplaatsen om er snel en gemakkelijk weer bij te kunnen komen

NUTTIGE EN SPECIALE STEKEN EN INGEBOUWDE LETTERTYPES

Kies uit 160 steken en 3 ingebouwde alfabetstijlen voor eindeloos veel  creatieve mogelijkheden

€ 999,00

 • 11 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Opal 670 Een extra-efficiënte computergestuurde naaimachine met veel ingebouwde assistentie waarmee u fantastische naai resultaten kunt behalen!

INGEBOUWDE ASSISTENTIE WANNEER U DAT NODIG HEEFT EXCLUSIVE SEWING ADVISOR®

Selecteer het stoftype en de naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt onmiddellijk alles voor u in

AUTOMATISCHE DRAADAFSNIJDER Snijdt onmiddellijk uw boven- en onderdraad af wanneer u hierop drukt.

Snel en handig! ONDERDRAADSENSOR Stopt met naaien en waarschuwt u wanneer de onderdraad bijna op is

MONOCHROOM TOUCHSCREEN MET BIJGELEVERDE STYLUS Eenvoudig navigeren over verschillende schermen voor naaien en programmeren. Bekijk de steken op ware grootte en krijg alle naaiinformatie die u nodig heeft direct op het touchscreen NUTTIGE EN SPECIALE STEKEN, ALFABETTEN EN MIJN STEKEN 200 steken en 4 ingebouwde naaialfabetten om uit te kiezen voor eindeloos veel creatieve mogelijkheden

. Sla stekenprogramma’s op in 8 geheugenplaatsen

€ 1.199,00

 • 11 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

NAAIEN EN QUILTEN

OPAL™ 690Q plankmodel

Ga van goed naar perfect naaien!

Als u met een mechanische naaimachine naait of een ouder computergestuurd model gebruikt, loopt u de voordelen van de moderne technologie mis. Onze OPAL™ computergestuurde naaimachines zijn extra efficiënt met hun uitgebreide ingebouwde assistentie om de manier waarop u naait te verbeteren! Laat uw HUSQVARNA VIKING® OPAL™ naaimachine zich concentreren op het leveren van de beste resultaten terwijl u zich ontspant en geniet van de leuke aspecten van het naaien!

 

INGEBOUWDE ASSISTENTIE WANNEER U DAT NODIG HEEFT EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ TECHNOLOGIE Voelt automatisch doorlopend iedere dikte van de stof en past de persvoetdruk aan op elke stofdikte voor een perfect gelijkmatig stoftransport.

START/STOP FUNCTIE Naai zonder voetpedaal voor een eenvoudige, gelijkmatige snelheid.

AUTOMATISCHE DRAADAFSNIJDER Snel en handig: tijdens het naaien worden met één druk onmiddellijk de boven- en onderdraad afgesneden en worden de draaduiteinden naar de onderkant van uw stof getrokken.

EXCLUSIVE SEWING ADVISOR™ FUNCTIE Selecteer uw type stof en uw naaitechniek en de exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt onmiddellijk alles voor u in. ONDERDRAADSENSOR U hoeft de onderdraad niet te controleren tijdens het naaien. Stopt met naaien en waarschuwt u wanneer de onderdraad bijna op is.

 

 

€ 1.399,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

SAPPHIRE™ 930 Met functies zoals het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ en de exclusieve SEWING ADVISOR™ zorgt deze machine voor eenvoud en gemak.

De SAPPHIRE™ 930 naaimachine heeft een grafisch display. Druk op de selectietoetsen op het touchscreen of loop door de steken met de navigatiepijlen.

Kleuren mengen. Herinneringen maken. ,

 EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ TECHNOLOGIE Registreert automatisch en doorlopend de dikte van elke stof terwijl u naait en past zich aan voor een perfecte gelijkmatige stofdoorvoer.

EXCLUSIEVE SEWING ADVISOR™ FUNCTIE Selecteer het stoftype en de naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISOR™ functie stelt onmiddellijk alles voor u in. GROOT NAAIOPPERVLAK Naai eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding. Benut het grote gebied rechts van de naald, van bijna 250 mm, voor een fantastisch naaigemak.

AUTOMATISCHE DRAADAFSNIJFER Met één druk worden onmiddellijk de boven- en onderdraad afgesneden en de draaduiteinden naar de onderkant van uw stof getrokken.

ELEKTRONISCHE ZELFREGELENDE DRAADSPANNING De beste spanning wordt automatisch ingesteld voor alle naaitechnieken en stoffen. De automatische instelling van de spanning is eenvoudig te negeren voor speciale technieken.

€ 1.499,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overjarig maar Nieuw SAPPHIRE™ 960Q

Uw SAPPHIRE™ 960Q naaimachine heeft een interactief kleuren-touchscreen met hoge resolutie dat gemakkelijk te gebruiken is. Gebruik gewoon uw stylus of een optionele USB-muis om alle mogelijke functies, steken en informatie met een aanraking te activeren! De kleuren met hoge contrasten op het scherm maken het gemakkelijk uw weg te vinden tijdens het navigeren door de diverse schermen voor naaien en programmeren

 

• Naaivoet A, naaivoet B, knoopsgatvoet C, blindzoomvoet D, ritsvoet E, glijvoet H, vouwvoet J, patchworkvoet P, borduur-/ stopvoet R, zijwaartse stekenvoet S, transparantie applicatievoet, eenstaps knoopsgat-sensorvoet • Zelfklevende glijplaatjes • Stylus • Rechte steek-naaldplaat met sensortechnologie • 321 ingebouwde steken met 5 lettertypes

 

1.    Interactief kleuren-touchscreen (met stylus) –

2.    Exclusive Sensor System™ technologie –

3.    Exclusive Sewing Advisor® functie –

4.    Zijwaarts naaien –

 

5.    Steekplaat voor rechte steken met sensortechnologie – 

 

€ 1.799,00 2

€ 1.399,00

 • Uitverkocht

BRILLIANCE™ 75Q

De BRILLIANCE™ 75Q naaimachine heeft een interactief kleuren-touchscreen met hoge resolutie dat gemakkelijk te gebruiken is. Gebruik gewoon uw stylus of een optionele USB-muis om alle mogelijke functies, steken en informatie met een aanraking te activeren! De kleuren met hoge contrasten op het scherm maken het gemakkelijk uw weg te vinden tijdens het navigeren door de diverse schermen voor naaien en programmeren. Verder beschikt deze naaimachine over verschillende, unieke stekentechnieken zoals themasteken, applicatiesteken, pailletsteken, pop-upsteken, versiersteken en garensteken.

€ 2.099,00

 • Uitverkocht

EPIC™ 980Q - Top-of-the-line naaimachine! Overjarig

Een intuïtieve, interactieve naai-ervaring!

Vol trots introduceren wij u de nieuwste en grootste digitale naaimachine in zijn klasse! De HUSQVARNA VIKING® EPIC™|980Q is onze meest geavanceerde en uitgebreide computergestuurde naaimachine ooit.

Gemaakt voor naaisters, door naaisters om uw inspiratie naar een nog hoger niveau te tillen.

€ 4.999,00 2

€ 3.999,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

NAAIEN EN BORDUREN

Designer Jade 35 incl. borduureenheid

Wilt u uw creativiteit een extra impuls geven? Gebruik dan de magie van borduren! De DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine is het ideale model om al uw projecten een persoonlijk accent te geven. Met voordelen als de grootste naairuimte*, de hoogste borduursnelheid* en de SEWING ADVISOR™ functie kunt u uw creatieve ideeën gemakkelijk uitvoeren!

De DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine heeft een uniek en slim design. De Embroidery Intro Software voor PC (Engelstalig) is bij uw machine inbegrepen zodat u uw inspiratie echt tot uitdrukking kunt brengen. Zodra u uw handen op deze machine weet te leggen, kunt u al uw ideeën uitvoeren!

€ 1.849,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Demomodel Designer Topaz 40 INCL. Borduureenheid Ophaal prijs !!!!

"Met alle dingen die ik nog wil maken, is het heerlijk te weten dat mijn DESIGNER TOPAZ™ 40 ingebouwde assistentie en tijdbesparende functies heeft die me helpen mijn ideeën tot leven te brengen!" 

 

KLEUREN TOUCHSCREEN

Eenvoudig navigeren over verschillende schermen voor borduren, bewerken en naaien

EXKLUSIVE SENSOR SYSTEM™ TECHNOLOGIE Past zich automatisch en voortdurend aan uw stofdikte aan voor een perfect, gelijkmatig stoftransport.

GROOT BORDUURGEBIED EN NAAIRUIMTE U kunt borduurmotieven maken en borduren tot 240x150 mm zonder de stof opnieuw in de borduurring te spannen Naai eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding.

BORDUURMOTIEF BEWERKEN EN OPSLAAN Nieuwe manieren om uw borduurwerk te verbeteren en het gemakkelijker dan ooit te maken om prachtige borduurmotieven en lettertypes te combineren.

BASIS BORDUURMOTIEF PLAATSEN Laat uw borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aansluiten.

€ 3.499,00 2

€ 2.500,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

LOCKEN

Husqvarna Viking AMBER™ S | 100

Belangrijkste kenmerken;

4/3/2 schroefdraad capaciteit voor 16 steken

16 verschillende steken om naden, naadafwerkingen, decoratieve naden en randen, gewalste randen en meer te naaien.

Volledige toegang Looper Threading

Zowel de linker- als de rechter voorklep zijn open om volledige toegang tot het looper gebied te bieden, waardoor threading super eenvoudig is.

Differentiële transport

 

Perfect gelijkmatige naden - geen uitrekken of vervorming op breisels of puckering van fijnere stoffen. Deze functie kan ook worden gebruikt voor het verzamelen.

Geïntegreerde naadgids

 

Verstelbare geleider om u te helpen perfect rechte naden en randen te naaien.

Meegeleverde accessoires

Alles wat u nodig heeft om uw overlockmachine te onderhouden.

 

Accessoires inbegrepen

Twee-thread converter  ,Steekvinger (B) (Steekvinger (A) zit bij aflevering al op de machine.)
Naalden, Pluisborstel , Schroevendraaier (klein) , Schroevendraaier (groot) , Zacht stofdeksel
Bewegende snijder, Pincet, Sleutel, Draad spoelnetten, Schijven,  spoelen, Spoelhouders
Accessoire tas

€ 519,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

HUSQVARNA VIKING® AMBER™ Air S│400

De HUSQVARNA VIKING® AMBER™ Air S│400 is een multi-talent en de rechterhand van uw naaimachine. De stofrand wordt met meerdere draden afgewerkt zodat u een absoluut sterke en extreem rekbare naad krijgt. Het extra comfort dat u heeft zit ‘m in het innovatieve inrijgen van de grijperdraden met behulp van lucht. Nog nooit ging het inrijgen zo snel!

€ 1.499,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

AMBER™ Air S|600

One-touch elektronisch luchtinrijgsysteem

Met één eenvoudige druk op een toets rijgt u snel en moeiteloos de grijperdraden in. 

Kleuren-touchscreen

Selecteer uw steek en de optimale draadspanning, aanbevolen steeklengte en meer worden weergegeven op het kleuren-touchscreen.

Exclusive SEWING ADVISOR™

 

De Exclusive SEWING ADVISOR stelt de beste steeklengte, het differentieel transport en de draadspanning in voor uw gekozen stoftype - om u een perfect resultaat te geven.

Uitstekende verlichting

 

Uitstekende verlichting van het naaigebied voor optimaal zicht.

26 steken

 

De mogelijkheid om met 5/4/3/2 draden te naaien, geeft u 26 verschillende steekopties voor veel verschillende naaitechnieken.

Nauwkeurige draadregeling

Met deze gepatenteerde functie kunt u de overlockdraden precies afstellen voor een perfecte steekvorming langs de stofranden

€ 3.299,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen1