Biezenvoet

De biezenvoet naait kleine plooitjes, van slechts een enkel plooitje tot - dankzij de zeven naast elkaar liggende uitsparingen aan de onderkant van de voet - meerdere plooitjes dicht naast elkaar. Dunne stoffen met enige stevigheid zoals katoen, dun linnen of taftzijde geven het beste resultaat. Maar met een beetje oefening kunt u ook werken met viscose, chiffon of dunne wol!

Tweelingnaald
Zonder tweelingnaald begint u met een biezenvoet niets - een tweelingnaald en een juiste draadspanning zijn onontbeerlijk bij het plooien met de biezenvoet. De tweelingnaald is er in verschillende breedtes.

€ 0,00

  • Uitverkocht

Blindzoomvoet

De blindzoomvoet is perfect voor het naaien van onzichtbare zomen en randen die met kant worden afgewerkt. De zoom is vanaf de goede kant van de stof niet zichtbaar. Het naaien van een zoom met de hand is nu niet meer nodig!

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Knopenaannaaivoet

De knopenaannaaivoet kan door haar handige greepjes aan de voorkant, knopen vanaf een doorsnede van 13 mm stevig vasthouden. Met de zigzagsteek wordt de knoop aangenaaid en met een rechte steek wordt afgehecht. U hoeft alleen de transporteur te verzinken zodat de machine op dezelfde plek naait.

€ 0,00

  • Uitverkocht

Rimpelvoet

Ruches en rimpelstroken zijn een werkje voor de rimpelvoet. De onderste stoflaag wordt tijdens het naaien met de rimpelvoet automatisch ingehouden en gelijktijdig met de bovenste stoflaag verbonden. De mate van rimpeling bepaalt u door de bovenste stof meer of minder sterk uit te rekken. Zo bespaart de rimpelvoet een extra handeling - voor snelle ruches op poppenkleding, rimpelstroken aan blouses of woonaccessoires.

€ 0,00

  • Uitverkocht

Koordvoet

Om een leuk effect te verkrijgen, loopt bij de koordvoet een inlegdraad mee waar een dichte zigzagsteek overheen wordt genaaid. Het draad kan van katoen of kunstvezel  zijn, maar ook een dunne wollen draad is erg geschikt. De voet geleidt het inlegdraad gelijkmatig met de steken mee - door bochten, rondingen en hoeken. 
Met de hand een lastig werkje, maar met de koordvoet een fluitje van een cent!

€ 12,50

  • Uitverkocht